Dexterous Rascals Retromopsen
 

TevenDexterous Rascals Nozomi.
Nozomi is ons eerste zelfgefokte outcross hondje. Ze is super lief en aanhankelijk. Als de zon schijnt is Nozomi buiten te vinden, ze kan prima de hele dag in de zon zitten. Nozomi ziet altijd het goede van iedereen in. Ze kan dan ook met alle honden samen, in onze roedel maar ook daarbuiten. Haar staande oortjes heeft ze van vaderskant (shiba).


Dexterous Rascals Temptation - Lilly
Lilly is een heel lief hondje. Haar staartje gaat de hele dag heen en weer, ze is echt altijd vrolijk. Lilly is een pupje van Teddie & Noah. Als dit kleine meisje oud genoeg is zullen alle gezondheidstesten afgenomen gaan worden. We zijn al gestart met een DNA swab die opgestuurd is naar Embark.Dexterous Rascals Zoë.
Zoë is ons 'gastgezin' hondje. Dit houdt in dat ze bij andere mensen woont maar 2 keer een nestje onder onze kennelnaam mag krijgen (mits uiteraard alles goed gaat). Zoë is een lief, aanhankelijk hondje. Ze is gek op haar vriendinnetje Puck (ook een retromopsje) en geniet van haar leventje bij Marianne waar ze heerlijk verwend wordt.
Zoë is volledig getetst en geheel goed bevonden.


Carlotta vom Alten Backofen.
Lotta is een superleuke hond. Ze loopt vaak met een speeltje in haar bekkie rond. Ze is heel makkelijk, is aanhankelijk en superlief. Lotta kan prima met allerlei andere dieren opschieten.


Dexterous Rascals Teddie.
Teddie is een heel rustig, lief hondje. Ze is heel lief tegen alle andere dieren en altijd in voor een avontuur. Teddie heeft nog zo'n 20% poedel in zich, vandaar haar 'plukvacht'. Haar pupjes kunnen zowel ruw als kortharige pups zijn.

 

Lotus is een heerlijk hondje. Ze stapt overal op af. Wel een gevalletje grote mond klein hartje want ze zit het liefst op schoot om te knuffelen. Lotus is nog jong en vindt het heerlijk om mee op pad te gaan.


Dexterous Rascals Sterre.
Sterre is een heel lief, aanhankelijk hondje. Ze is bij ons geboren. Sterre is heel makkelijk in de omgang, kan met alles en iedereen.


Dexterous Rascals Raven - Sammie
Sammie haar papa is een oudduitse mopshond en heeft ook een mooi snuitje. Sterre is haar mama.
Sammie is ontzettend lief en leergierig.  Het is een heel makkelijk hondje, ze kan met alles en iedereen.