Dexterous Rascals Retromopsen
 

Onze reuen


Twix Fan Allemastate
TWIX is een echte clown! Hij verzint altijd iets grappigs... Twix is een hoogbenig, atletisch gebouwd hondje.
Hij is makkelijk in de omgang. Is heel rustig en aanhankelijk en heel leergierig. Hij is graag bij je in de buurt.Gezondheidsuitslagen;

Twix zijn DNA is via Embark onderzocht en de uitslag is super! Twix heeft een COI van 2%.
HD: A
Ellebogen: Vrij
Hemivertebrae: Vrij
Spondylose: Vrij
Patella Luxatie: Vrij
PDE: N/N (vrij)
DM: N/N (vrij)


Dexterous Rascals I did it my way (Noah)
Wat een ontzettend lief hondje! Hij is super intelligent, leert heel snel. Hij vindt alles leuk, kan goed met iedere hond en vindt alle mensen die hij tegenkomt leuk.
Noah zijn moeder is Nozomi. Zijn papa is van een particulier en mochten we voor de fokkerij inzetten nadat gebleken was dat hij helemaal gezond was. Aan vaders kant zitten er wat brabancon genen door.
Ondanks zijn ouders niet heel groot zijn, is Noah best hoog op de pootjes en toch maar 11.5 kilo. Hij heeft een prachtige snuit. Noah zal waardevol zijn voor de fokkerij om de snuitjes bij de pups op de juiste lengte te laten zijn / blijven. We merken dat we met de snuitlengte van pups best weer snel richting een mopshond gaan en dit komt de gezondheid van de hond niet ten goede maar is wettelijk ook niet toegestaan.Gezondheidsuitslagen;

Zijn Embark onderzoek ziet er heel goed uit en Noah heeft een COI van maar liefst 1%!!
HD: A
Ellebogen: Vrij
Hemivertebrae: Vrij
Spondylose: Vrij
Patella Luxatie: Vrij
PDE: N/N (vrij)
DM: N/S (drager)

Kaito

Wat een leuk ventje! We zijn blij dat we hem erbij hebben in de roedel. Kaito is vrolijk, onbevangen, ondeugend en gaat graag mee op pad. Hij leert supersnel. We zijn gestart om de eerste gezondheidstesten af te nemen. Als alle uitslagen goed zijn zullen we hem voorjaar 2024 in gaan zetten in onze fokkerij.

Gezondheidsuitslagen;
LUKA
Luka is een ondernemend ventje. Hij is heel onbevangen, stapt overal op af. Hij is super slim, leert heel snel.
De Embark swab is afgenomen en in het lab gearriveerd. We hopen binnen enkele weken de uitslag binnen te hebben. Mochten alle gezondheidsuitslagen goed zijn kan Luka begin zomer 2024 ingezet gaan worden voor de fokkerij.


Gezondheidsuitslagen;