Dexterous Rascals Retromopsen
 

TevenDexterous Rascals Nozomi.
Nozomi is ons eerste zelfgefokte outcross hondje. Ze is super lief en aanhankelijk. Makkelijker als Nozomi zijn ze echt niet te vinden... Als de zon schijnt is Nozomi buiten te vinden, ze kan prima de hele dag in de zon zitten. Nozomi ziet altijd het goede van iedereen in. Ze kan dan ook met alle honden samen, in onze roedel maar ook daarbuiten. Haar staande oortjes heeft ze van vaderskant (shiba).


Dexterous Rascals Temptation - Lilly
Lilly is een heel lief hondje. Haar staartje gaat de hele dag heen en weer, ze is echt altijd vrolijk. Lilly is een pupje van Teddie & Noah. Dit maakt haar een kleinkind van Nozomi. Als dit kleine meisje oud genoeg is zullen alle gezondheidstesten afgenomen gaan worden.
Haar Embark rapport is al binnen en ze heeft een COI (inteeltwaarde) van maar 4%.
Verder bleek uit dit rapport dat ze vrij is van DM.
Er zullen nog meer gezondheidsonderzoeken plaatsvinden als ze daarvoor oud genoeg is.Dexterous Rascals Zoë.
Zoë is ons 'gastgezin' hondje. Dit houdt in dat ze bij andere mensen woont maar 2 keer een nestje onder onze kennelnaam mag krijgen (mits uiteraard alles goed gaat). Zoë is een lief, aanhankelijk hondje. Ze is gek op haar vriendinnetje Puck (ook een retromopsje) en geniet van haar leventje bij Marianne waar ze heerlijk verwend wordt.
Zoë is volledig getetst en geheel goed bevonden.


Carlotta vom Alten Backofen.
Lotta is een superleuke hond. Ze loopt vaak met een speeltje in haar bekkie rond. Ze is heel makkelijk, is aanhankelijk en superlief. Lotta kan prima met allerlei andere dieren opschieten.
Lotta is een dochter van, de door ons gefokte, Kenji. Net als haar vader heeft ze een super karakter.


Dexterous Rascals Teddie.
Teddie is een heel rustig, lief hondje. Ze is heel lief tegen alle andere dieren en altijd in voor een avontuur. Teddie heeft nog zo'n 20% poedel in zich, vandaar haar 'plukvacht'. Haar pupjes kunnen zowel ruw als kortharige pups zijn.
Het voordeel van het ruwe vachtje is dat het niet verhaart.

lotus retromopshond

 

Dexterous Rascals Lotus.
Lotus is een heerlijk hondje. Ze stapt overal op af. Wel een gevalletje grote mond klein hartje want ze zit het liefst op schoot om te knuffelen. Lotus vindt het heerlijk om mee op pad te gaan.
Als ze onderweg heuveltjes, takkenbossen of andere obstakels tegenkomt om op te klimmen zal ze dit zeker niet laten.