Dexterous Rascals Retromopsen
 

Teven


Dexterous Rascals Loes.
Loesje is echt een ontzettend lief hondje. Ze komt het liefst bij je op schoot zitten. Met Loes in huis merk je amper dat er een hondje in huis is. Loes is vriendelijk tegen alle dieren en tegen alle mensen.


Dexterous Rascals Suus.
Suus is altijd haantje de voorste als er gespeeld gaat worden in de roedel.
Suus is heel lief en aanhankelijk, ze is altijd alert. Suus is altijd in voor een spelletje. Suus is een tikkie eigenwijs, het lijkt wel of ze tot drie telt voordat ze gaan komen nadat je haar geroepen hebt.


Dexterous Rascals Nozomi.
Nozomi is ons eerste zelfgefokte outcross hondje. Ze is super lief en aanhankelijk. Als de zon schijnt is Nozomi buiten te vinden, ze kan prima de hele dag in de zon zitten. Nozomi ziet altijd het goede van iedereen in. Ze kan dan ook met alle honden samen, in onze roedel maar ook daarbuiten. Haar staande oortjes heeft ze van vaderskant (shiba).


Dexterous Rascals Bente.
Bente is een heel lief hondje. Je merkt het niet dat ze om je heen loopt, ze ligt vaak ergens rustig te kluiven. Bente is rustig en vindt alle hondjes lief.


Dexterous Rascals Zoë.
Zoë is ons 'gastgezin' hondje. Dit houdt in dat ze bij andere mensen woont maar 2 keer een nestje onder onze kennelnaam mag krijgen (mits uiteraard alles goed gaat). Zoë is een lief, aanhankelijk hondje. Ze is gek op haar vriendinnetje Puck (ook een retromopsje) en geniet van haar leventje bij Marianne waar ze heerlijk verwend wordt.


Carlotta vom Alten Backofen.
Lotta is een superleuke hond. Ze loopt vaak met een speeltje in haar bekkie rond. Ze is heel makkelijk, is aanhankelijk en superlief. Lotta kan prima met allerlei andere dieren opschieten.


Dexterous Rascals Teddie.
Teddie is een heel rustig, lief hondje. Ze is heel lief tegen alle andere dieren en altijd in voor een avontuur. Teddie heeft nog zo'n 20% poedel in zich, vandaar haar 'plukvacht'. We verwachten dat zij in de toekomst zowel ruw als kortharige pups gaat krijgen.

lotus retromopshond

 

Lotus is een heerlijk brutaal hondje. Ze stapt overal op af. Wel een gevalletje grote mond klein hartje want ze zit het liefst op schoot om te knuffelen. Lotus is nog jong en vindt het heerlijk om mee op pad te gaan.
Lotus is een pup van Bente.


Dexterous Rascals Sterre.
Sterre is een heel lief, aanhankelijk hondje. Ze is bij ons geboren. Sterre is heel makkelijk in de omgang, kan met alles en iedereen.


Dexterous Rascals Raven - Sammie
Sammie is onze jongste telg. Haar papa is een oudduitse mopshond en heeft ook een mooi snuitje. Sterre is haar mama.
Sammie is ontzettend lief en leergierig.